Retourneren of Ruilen

Voor retourneren gelden de volgende voorwaarden
Je mag je bestelling op elk moment voorafgaand aan de verzending annuleren door een mail te sturen naar info@bellagiornata.nl

Wij doen ons best om je via onze website zo goed mogelijk te informeren over de artikelen. Mocht een artikel toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan dit geruild en/of geretourneerd worden.

Voor retourneren en/of ruilen gelden de volgende voorwaarden:

  • Stuur nooit zomaar iets terug. Stuur eerst een mail naar info@bellagiornata.nl en vermeld daarin je naam, adres en woonplaats, datum van bestelling en het artikel dat je wilt terugsturen of ruilen.
  • Wacht op een email van Bella Giornata met de retourinstructies. Dit duurt maximaal 2 a 3 werkdagen.
  • Retourneren of ruilen kan tot 14 dagen na ontvangst van het artikel. Het artikel dient ongebruikt en in de originele verpakking retour te worden gestuurd
  • De retourzending moet voldoende gefrankeerd zijn en het risico van verzending ligt bij de klant.
  • Wij zullen het aankoopbedrag (inclusief eerdere verzendkosten) binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel op je rekening terugstorten. Let op: wij betalen je de eerder betaalde verzendkosten terug, maar de retourkosten zijn voor jou. 
  • Bella Giornata behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren, of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt en daardoor is beschadigd.